Andere live activiteiten

Behalve live entertainment en andere standaard live gelegenheden, zijn er nog meer activiteiten die de status 'live' meekrijgen. Denk bijvoorbeeld aan live nieuws of een live traffic cam.

Deze vallen niet onder entertainment, maar zijn wel degelijk live. Tegenwoordig kan bijna alles live – niets is te gek. Zo zijn er verslaggevers die ter plekke het nieuws staan te rapporteren en het verkeer dat wordt vastgelegd en 'live' gestreamd wordt bijvoorbeeld.

Een andere live is de band Live of de e-mailservice van Microsoft. Daarnaast heb je nog XboX live, waarbij je live tegen andere spelers speelt.

Benieuwd naar wat er nog meer allemaal live kan of wat er te doen is? Lees dan verder of vul het contactformulier in.

Live traffic cam

Een traffic cam is een ander woord voor een dashboard camera. De auto camera wordt in Nederland gebruikt om vandalisme vast te leggen, als bewijsmateriaal bij ongevallen en als hulpmiddel bij het maken van leuke YouTube filmpjes. Echter in Rusland is het anders, in Rusland zijn de traffic cams ve
Lees meer...

Live nieuws

Nieuws is alle informatie die van algemeen belang dient, die voor een groot publiek geldend is. Meestal gaat het over een recent feit, activiteit of actualiteit, waar collectieve belangstelling voor is. Het kan gaan om een inlichting uit het verleden, die nog ten gehore moet worden gebracht aan e
Lees meer...